Wat kost RELATIETHERAPIE?

Wat kost relatietherapie?

Wat kost relatietherapie? De online relatietherapie van Your Love kost slechts 10% van een gemiddelde traditionele relatietherapie. Het helpt de ruzies, leugens, ontrouw, negativiteit, respectloosheid, agressie, het onbegrip, gebrek aan affectie en intimiteit of sleur aan te pakken.
In het Nederlands en Engels taalgebied kiezen jaarlijks meer dan 40.000 koppels voor de online relatietherapie van Jouw Liefde of Your Love. Na het doorlopen van de therapie besluit 83,6% om samen verder te gaan als koppel (zie reviews).

Duidelijkheid

De online relatietherapie van Jouw Liefde kunnen jullie zelfstandig doorlopen, in je eigen tempo. Stapsgewijs wordt duidelijk ‘OF’ een ‘SAMEN’ (nog) mogelijk is en ‘HOE’ jullie dit kunnen bereiken.
Zijn er tijdens het doorlopen van de online relatietherapie vragen over de therapie, dan mag je die kosteloos stellen aan je vaste relatiecoach.

Starten

Het begint met het bestellen van de online relatietherapie.  Na de betaling ontvang je binnen 5 minuten een inlogcode en de contactgegevens van jullie vaste relatiecoach. Met deze informatie kunnen jullie direct starten met de online relatietherapie.

Wat kost relatietherapie?

Voor € 179,- inclusief BTW hebben jij en je partner één jaar onbeperkt toegang tot de online relatietherapie van Your Love.

Liever begeleiding door relatiecoach

Als aanvulling op de online relatietherapie is het mogelijk om samen of individueel één of meerdere stappen te doorlopen onder begeleiding van je vaste relatiecoach. Het inschakelen van je vaste relatiecoach kan direct vanaf het begin of na het doorlopen van één of meerdere stappen.
Het tarief voor de gesprekken met de relatiecoach is € 125,- inclusief BTW per gesprek van maximaal 1,5 uur. Dit reken je direct af met de relatiecoach.

Kost slechts 10% van een gemiddelde relatietherapie

Hoe komen we aan de 10% van een gemiddelde relatietherapie? Deze vraag kunnen we het best beantwoorden met een voorbeeld. Een man belt naar een relatietherapeut, want zijn vrouw heeft een buitenechtelijke relatie. Voor de man is op dat moment het vreemdgaan van zijn vrouw ‘Het’ relatieprobleem. Ze komen samen op gesprek, stellen zich voor en de therapeut stelt een paar vragen. Tijdens het gesprek wordt duidelijk dat het vreemdgaan van de vrouw slechts een uitingsvorm is van de werkelijke relatieproblemen. Om dit aan te kunnen pakken zijn individuele en gezamenlijke gesprekken nodig om alles helder te krijgen. Zo zijn er al snel 15 sessies nodig, waarbij je telkens naar de therapeut dient te gaan. Een goede relatietherapeut kost al snel € 125,- per sessie. De  reiskosten en -tijd laten we buiten beschouwing. Als je dit bij elkaar optelt, dan kost de online relatietherapie van Your Love ongeveer 10% van de gemiddelde therapie. De vragen die de relatietherapeut stelt zijn verwerkt in de online relatietherapie met daarbij handvaten voor oplossingen.

Vragen

Heb je vragen over de opbouw van de online relatietherapie? Stel ze via WhatsApp aan onze relatiecoaches.
Wat kost relatietherapie? Wat is je relatie waard? It’s about Your Love!
error: Content is protected !!