Reviews

Veel koppels kunnen weer samen verder. Lees hier hoe zij de relatietherapie zelfhulp hebben ervaren.

Annelies, Havelte

Ik vind de therapievragen behoorlijk confronterend, maar erg verhelderend. Erg waardevol dat ik hiermee in aanraking ben gekomen. Dank!

Jouw review

Wil jij ook vermelden wat de online relatietherapie van Jouw Liefde / Your Love voor jou of jullie betekent? Dan mag je mailen naar: servicdesk@jouwliefde.nl.

Claudia, Enschede

Onze relatie was een fijne stabiele relatie. Wij deden veel dingen samen en we vulden elkaar aan. Toch zijn er ook in goede relaties altijd dingen waar je aan kunt werken. Zo ook bij ons. De online Relatietherapie is de perfecte therapie om dit te doen. In je eigen tempo en wanneer je maar wilt. Met het doorlopen van de verschillende stappen krijg je inzicht in jezelf en je relatie.

Geert en Danielle, Venlo

Nooit gedacht dat wij ooit eens relatietherapie zouden gaan doen en al helemaal niet online. Wij hebben zoiets niet nodig dachten wij, maar deze therapie heeft ons vooruit geholpen. Je bent er niet zo lang mee bezig en het is niet duur. Dus zeg nooit “nooit” tegen een relatietherapie en deze van Your Love is de redding van ons huwelijk!

Glennis, Bergen op Zoom

Om nog een laatste kans te geven aan onze relatie hebben mijn partner en ik deelgenomen aan het online programma. Het was een positieve ervaring, maar helaas heeft het ons niet meer kunnen redden. Tijdens het proces kwamen we bepaalde zaken tegen waardoor we inzagen dat het echt niet meer te redden was tussen ons. We kunnen wel stellen dat het niet aan het programma heeft gelegen maar wel aan onze toxic relatie. Het is jammer, maar desondanks wil ik de mensen achter jouw relatietherapie bedanken voor alle moeite, en voor onze laatste eerlijke kans op een mooie relatie.

Marcelle, Haarlem

In de lesbische community is het niet heel uitgesproken om zomaar even naar een relatietherapeut te gaan. Het voelt bijna als een schaamtedingetje omdat vrouwen in het algemeen goed zijn om sociale banden te onderhouden. Toen mijn vriendin en ik ons aanmelden bij jullie deden we dit eigenlijk vooral, omdat we niet bij een relatietherapeut gesignaleerd wilde worden. Bovenop dat we dit gewoon op de bank samen konden ondernemen was het ook nog eens veel beter dan we ons ooit konden voorstellen. Wat zijn we blij met onze keuze voor jullie therapie en de coaching die we erbij kregen. Aanrader!

Frank, Delft

Met demonen in mijn hoofd zocht ik mijn genot de afgelopen jaren eigenlijk voornamelijk buiten de deur. Onze relatie kwam hierdoor onder de druk te staan, en mijn vrouw kon mij dit gelukkig nog vergeven. Ik ben haar zo dankbaar voor de laatste kans die zij mij toen nog heeft gegeven. We hebben samen de relatietherapie van Your Love gevolgd en hebben ervoor gezorgd dat we weer gelukkig werden met elkaar. Fijn om hier te lezen dat meer mensen dit ook hebben ervaren, en ik hoop dat er nog een hoop koppels met potentie zullen volgen.

Henry, Brasschaat

Ik houd heel erg veel van mijn partner, maar hij is altijd erg jaloers. Dit had een negatieve invloed op onze relatie. Hij was altijd erg achterdochtig en wilde weten wat ik deed en waar ik was. Op zoek naar een oplossing vond ik de online Relatietherapie van Your Love. Mijn vriend vond het ook een goed idee deze relatietherapie te doorlopen, want hij was ook niet gelukkig met onze relatie. Door de online Relatietherapie van Your Love kwamen we er achter waar de oorzaak lag en konden we samen aan een oplossing werken. Het is echt een hele goede therapie om aan jezelf en je relatie te werken. Nu gaat het al een stuk beter. Al met al een superfijne therapie voor weinig geld.

Jef, Vosselaar

In eerste instantie volgde ik de therapie alleen, maar later werd Jef er ook benieuwd naar. We waren wel goede vrienden van elkaar. Maar we misten ‘iets’. En zoals gebruikelijk is om te denken dat met de tijd alle relaties de passie verliezen, dachten ook wij dat dit iets was, wat we moesten aanvaarden. Zonder de therapie leefden we nog steeds in frustratie en destructief gedrag. Je weet dat je iets wel kunt voelen, maar het gebeurt niet met de persoon om wie je geeft. Maar dat is niet hoe het hoeft te gaan. Soms kijk ik nog terug in mijn aantekeningen en ben ik blij dat ik de eerste stap heb gezet.

Cyriel en Bastiaan, Werkendam

In onze relatie was al zes jaar lang praktisch geen intimiteit, seks en genegenheid meer. Na tientallen boeken, therapeuten en workshops, had ik het bijna opgegeven. Totdat een vriendin mij Your Love voorstelde. Sinds we met de online relatietherapie werken, zijn de veranderingen ongelooflijk. Wat wij geleerd hebben, heeft ons dichter bij elkaar gebracht dan ooit.

Stefaan, 42 jaar, Willebroek

Ik wilde ervoor zorgen dat mijn vriendin weer gelukkig was met mij en ik haar beter kon begrijpen. We zaten al een tijdje in een sleur en dat merkte ik overduidelijk al aan haar. Op een dag vertelde ze me dat het niet langer zo door kon gaan. Op dat moment ben ik gaan zoeken naar een manier om onze relatie te redden. Met de hulp van onze persoonlijke relatiecoach hebben wij keihard aan onszelf en aan onze onderlinge band gewerkt. Fijn om te zien dat dit op een bepaald moment z’n vruchten afwierp. Ze besloot uiteindelijk om te blijven en we zijn ondertussen in verwachting van ons eerste kindje.

Petra en Sandra, Grootegast

Beste Relatiecoaches van Your Love, Hartelijk dank voor de fantastische online therapie en jullie begeleiding. Zonder deze online therapie zou onze relatie niet meer bestaan. Ik kan het iedereen aanbevelen, er is geen betere online therapie. Groetjes, Petra en Sandra