online RELATIETHERAPIE

Online relatietherapie

Online relatietherapie? De ruzies, leugens, ontrouw, negativiteit, respectloosheid, agressie, het onbegrip, gebrek aan affectie en intimiteit of sleur, jij bent er helemaal klaar mee. Er dient iets te veranderen in jullie relatie. De online relatietherapie van Your Love kan hierbij helpen.
In het Nederlands en Engels taalgebied kiezen jaarlijks meer dan 40.000 koppels voor de online relatietherapie van Jouw Liefde of Your Love. Na het doorlopen van de therapie gaat 83,6% verder als koppel (zie reviews).

Online relatietherapie geeft duidelijkheid

Zelf doen

De online relatietherapie van Your Love kunnen jullie zelfstandig doorlopen. In 13 stappen wordt duidelijk ‘OF’ een ‘SAMEN’ (nog) mogelijk is en ‘HOE’ jullie dit kunnen bereiken.
Zijn er tijdens het doorlopen van relatietherapie vragen over één van de 13 stappen, dan mag je die kosteloos stellen aan je vaste relatiecoach.

Starten

Het begint met het bestellen van de relatietherapie.  Na de betaling ontvang je binnen 5 minuten een inlogcode en de contactgegevens van jullie vaste relatiecoach. Met deze informatie kunnen jullie direct starten met de relatietherapie.

Wat kost online relatietherapie?

Voor € 179,- inclusief BTW hebben jij en je partner één jaar onbeperkt toegang tot de online relatietherapie van Your Love.

Liever begeleiding door relatiecoach (additioneel)

Als aanvulling op de therapie is het mogelijk om samen of individueel één of meerdere stappen te doorlopen onder begeleiding van je relatiecoach. Het inschakelen van je relatiecoach kan direct vanaf het begin of na het doorlopen van één of meerdere stappen.
Het tarief voor de gesprekken met jullie relatiecoach is € 125,- inclusief BTW per gesprek van maximaal 1,5 uur. Dit reken je direct af met jullie relatiecoach.

Vragen over de opbouw van de online relatietherapie?

Heb je vragen over de opbouw van de relatietherapie? Stel ze via WhatsApp aan onze relatiecoaches.
Ben je op zoek naar online relatietherapie? It’s all about Your Love!
error: Content is protected !!